Марјан Кипријановски
Img0322.jpg
 Име   Марјан
 Презиме   Кипријановски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен професор
 Институт   Институт за растителна биотехнологија
 Катедра   Катедра за овоштарство
 Телефон   +389 2 3255100 лок. 219
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV   doc Marjan KiprijanovskiПоследни публикации
  • Влијание на време на садење на прием, пораст и плодоносење на јагодите
  • Preliminary investigation of some scab resistant apple varieties


Област на стручност
 Овоштарство


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови