Среќко Ѓорѓиевски

srecko_georgievski.gif
 Име  Среќко  
 Презиме Ѓорѓиевски
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен професор
 Институт Институт за анимална биотехнологија
 Катедра Kатедра за исхрана и техoлогија на добиточна храна
 Телефон 3255100 
 Факс  
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете Област на стручност
 

ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови