Зоран Димов
Img0183.jpg
 Име
 Зоран
 Презиме  Димов
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за специјално поледелство
 Телефон +389 2 3255 100 лок. 189
+389 2 3135 272 лок. 189
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Zoran Dimov


 Последни публикации
  • Some morphological and technological characteristics of sesame (Sesamum indicum L.) from Macedonia . 42nd Croatian & 2nd International Symposium on Agriculture
  • The harmful entomophauna of oilseed rape in the Republic of Macedonia , with special emphasis on the regions of Skopje and Bitola . International Symposium, Integrated Pest Management in Oilseed Rape


 Област на стручност
 Aгротехника, Семепроизводство на поледелските култури, Биодиверзитет


ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови