Ромина Кабранова
Img0391.jpg
 Име  Ромина
 Презиме  Кабранова
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен Професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за специјално поледелство
 Телефон  +389 2 3255 100 лок. 191
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Romina Kabranova