Сребра Илиќ - Попова
srebra_ilik_popova.gif
 Име
  Сребра
 Презиме   Илиќ-Попова
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт   Институт за растителна биотехнологија
 Катедра   Катедра за агрометеорологија
 Телефон   +389 2 3255 100 лок. 216
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Srebra Ilik Popova Последни публикации
  • Investigation of substrates of arbuscular fungi on micropropagated grapevine varieties
  • Примена на еколошките индекси за карактеризација на плевелната вегетација за локалитетот Гази Баба


Област на стручност
Овоштарство
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови