Владимир Џабирски
vladimir_dzabirski.gif
 Име
Владимир
 Презиме Џабирски
 Титула Доктор
 Научно звање
Редовен Професор
 Институт Институт за анимална биотехнологија
 Катедра Катедра за сточарство
 Телефон +389 2 3255 100 лок. 259
 Факс +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV   doc Vladimir Dzabirski Последни публикации
  • Preliminarni rezultati polimorfizma DNK mikrosatelita razliчitog porekla u genomu autohtonih sojeva ovaca rase pramenke u Makedoniji
  • Effect of parity, season and test day on daily productivity of east Friesian ewes in Macedonia. Journal of Mountain Agriculture on the Balkans, 9, 1, 54-67


Област на стручност
Ov~arstvo i kozarstvo
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови