29.04.2020 Онлајн: Предавање на Новосибирски држ.земј.унив.

Предавањето на Новосибирски државен земјоделски универзитет е оддржано од Проф. д-р Зоран T. Поповски, пред постдипломците и докторантите на Новосибирскиот државен земјоделски универзитет.

Повеќе информации на следниот линк: https://nsau.edu.ru/news/74601.html