Златко Прцуловски
 
noimage.jpg
 Име  Златко
 Презиме  Прцуловски
 Титула  Доктор
 Научно звање  Доцент
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за лозарство и винарство
 Телефон  +389 2 3255100  
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 Одлука за избор
 pdf Одлука за избор во звање Златко Прцуловски