Драги Таневски
Професори - Редовни професори
dragi_tanevski.gif
 Име
  Драги
 Презиме   Таневски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт
  Институт за заштита на растенија и земјоделска техника
 Катедра   Катедра за земјоделска техника
 Телефон   +389 2 3255 100 лок.175
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта   Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
 CV  doc Dragi Tanevski Последни публикации
  • Механизација за прибирање на фуражните растенија
  • Трактори Fendt


Област на стручност
Механизација
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

pdf Учебници_Драги_Таневски 1.33 Mb