Миле Пешевски
mile_pesevski.gif
 Име
  Миле
 Презиме   Пешевски
 Титула   Доктор
 Научно звање
  Редовен Професор
 Институт   Институт за агроекономика
 Катедра   Катедра за агробизнис
 Телефон   +389 2 3255 100 лок.285
 Факс   +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
 CV  doc Mile Peshevski Последни публикации
  • Economic analize of maize production in conditions of deficit irrigation in Republic of Macedonia
  • Productivity and profitability of the carrot production in the Republic of Macedonia. Internacional Symposium: Trends in Development of European Agriculture


Област на стручност
Микроекономика
ИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања   
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
 
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови
 

ж