Љубомир Маринковиќ
ljubomir_marinkovic.gif
 Име  Љубомир
 Презиме  Маринковиќ
 Титула  Доктор
 Научно звање
 Редовен професор
 Институт  Институт за растителна биотехнологија
 Катедра  Катедра за генетика и селекција
 Телефон  +389 2 3255 100
 Факс  +389 2 3134 310
 Е-пошта Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете  
Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 CV  


 Докторска дисертација
  •  Наследување на некои поважни својства кај хибридите на Tr. aestivum и Tr. turgidum со Tr.
    durum
  Област на стручност
 селекција, семепроизводствоИНФО ЗА СТУДЕНТИ

 Превземи предавања  тука 
 Испитни рокови
 
 Консултации на дата
 
 Резултати од испит
тука
 Корисни линкови
 

 Публикации на професор
 
 Листа на книги и трудови